Laserdecoratie

Het is hot! Producten met de naam van je kindje om de baby of kinderkamer mee op te vrolijken. Naamslingers in verschillende vormen en naambordjes. Stel samen hoe jij het het mooist vind. Een prachtig mooi, uniek en duurzaam product. Ook erg leuk om te geven als kraamcadeautje. Staat er iets niet bij wat je wel graag zou willen? Neem dan zeker contact op om samen de mogelijkheden te bekijken.

City maps heusden decoratie gratis standaard
City maps

City maps : Toffe plankjes, gegraveerd met jouw favoriete stad. Onze citymaps worden gemaakt van écht hout met een dikte van 3mm en worden gegraveerd met een laser. We beschikken over verschillende maten. Naast “standaard” citymaps, hebben we ook gepersonaliseerde citymaps met bijvoorbeeld een trouwdatum.

Laserdecoratie

Houten geboortebord met naam
Houten geboorteposter

Geboorte posters : Een écht uniek kraamcadeau met naam: Een gepersonaliseerde, houten geboorteposter is leuk om te geven en om te krijgen en straalt warmte uit in iedere babykamer. Iedere geboorteposter is natuurlijk te personaliseren met eigen informatie van de baby, zoals bijv. de naam, geboortedatum, lengte en gewicht.

Laserdecoratie

Bloem regenboog kledinghanger met naam
kledinghanger met naam

Kleding hangers : Deze gepersonaliseerde houten kledinghanger is een echte musthave voor iedere bruid of bruidegom! Hang je prachtige trouwjurk of trouwpak op aan deze houten kledinghanger en succes gegarandeerd op je foto’s. De houten kledinghanger kun je personaliseren met een naam! Een mooi persoonlijk aandenken aan jullie grote dag. De tekst wordt gegraveerd in het hout, wat een mooi effect geeft.

Laserdecoratie

Natuurlijk houten regenboog kist met naam
Geboorte kist

Herinneringskisten: Kleintjes worden zo snel groot! Het liefst wil je alle mooie en bijzondere momenten zo lang mogelijk vasthouden en herinneren. Onze mooie herinneringskisten bieden de uitkomst! De zwangerschapstest, de echo foto’s, eerste haarlokje en de geboortekaartjes, het past allemaal in onze mooie herinneringskisten. Personaliseer de mooiste houten kisten met naam, foto of geboortekaartje.

Laserdecoratie

Mijlpaal schijven regenboog met gratis zak
Mijlpaal schijven

Mijlpalen van uw baby : Leg het eerste jaar van jouw kleintje op een originele manier vast met deze houten mijlpaal schijven! Speciaal ontworpen voor alle eerste 12 maanden van je kleintje. De mijlpalen zitten verpakt in een canvas zakje van biologisch katoen om de set in te bewaren. Deze mijlpaal schijven zijn ook super leuk om te geven aan nieuwe papa’s en mama’s. We hebben diverse soorten mijlpalen. Ook is het mogelijk je eigen ontwerp bij ons voor te leggen. Neem hiervoor contact met ons op

Laserdecoratie

Gepersonaliseerde naam van hout
Naam van hout

Houten Namen : zijn een ideale manier om de deur of muur de versieren met een mooi natuurlijk product. Hout past op iedere kamer en bij iedere kleur. De houten namen zijn maximaal 60 cm lang (afhankelijk van het aantal letters). Hoe meer letters je gebruikt, hoe kleiner de letters worden en hoe minder hoog.

Laserdecoratie

Feestslinger met naam uitgesneden gratis koord
Feestslinger met naam

Houten naam slingers : Een mooie slinger maakt de babykamer of kinderkamer toch echt wel af! Alle houten slingers zijn in bovenstaande standaard samenstellingen te bestellen, maar kunnen ook zelf samengesteld worden waarbij de keuze voor de figuren en kleuren helemaal te mixen is naar jullie wensen. Echt een unieke slinger! Alle houten slingers zijn van eigen ontwerp. Geen massaproductie, maar met veel zorg en liefde gemaakt. 

Laserdecoratie

Zilveren hoepel kroon met naam en gratis koord
Zilveren hoepel met naam

Houten naamhoepels : De gepersonaliseerde naamhoepel is dé nieuwe decoratietrend; om op te hangen bij een geboorte, tijdens een feestje of ter decoratie van je huis. Wil je een staande naamhoepel? Dat kan ook! Deze is ideaal om neer te zetten in een kamer of bij bijvoorbeeld doopsuiker.

Laserdecoratie

Wat zeggen klanten over onze decoratie materiaal :

Op Facebook en Instagram hebben we ook regelmatig een actie.

Laserdecoratie
Laserdecoratie

Laat een reactie achter

Winkelwagen
Scroll naar top
Onafhankelijk geverifieerd
554 beoordelingen