Lazy

Shop informatie

Hier zijn enkele veelgestelde vragen met betrekking tot shop informatie bij One4Us.eu. Als je vraag hier niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere hulp.

1. Hoe plaats ik een bestelling bij One4Us.eu?

Om een bestelling te plaatsen, navigeer je naar het gewenste product op onze website. Voeg het toe aan je winkelwagentje en volg de stappen voor het afrekenen. Je kunt je bestelling controleren en betalen voordat deze wordt verwerkt.

2. Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd varieert afhankelijk van het product en je locatie. We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Je kunt de geschatte levertijd vinden op de productpagina en tijdens het afrekenen.

3. Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met trackinginformatie. Hiermee kun je de status en locatie van je bestelling volgen.

4. Wat is het retourbeleid van One4Us.eu?

Ons retourbeleid kan variëren afhankelijk van het product en de omstandigheden. We raden je aan ons retourbeleid op onze website te raadplegen voor gedetailleerde informatie. Als je specifieke vragen hebt over een retourzending, neem dan contact met ons op.

5. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier op onze website of via het verstrekte e-mailadres. We streven ernaar om binnen een redelijke termijn op je vragen te reageren.

6. Wat als mijn product beschadigd of defect is bij aankomst?

Als je product bij aankomst beschadigd of defect is, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en een vervangend product of restitutie te bieden indien nodig.

7. Kan ik een persoonlijk ontwerp aanvragen voor een product?

Ja, we bieden vaak de mogelijkheid om gepersonaliseerde producten te bestellen. Neem contact met ons op voor meer informatie over persoonlijke ontwerpen en maatwerkopties.

8. Bieden jullie cadeauverpakking aan?

Sommige producten kunnen worden verpakt als cadeau. Tijdens het afrekenen kun je aangeven of je cadeauverpakking wilt en eventuele speciale instructies voor cadeauverpakking.

9. Krijg ik korting als ik meerdere manden tegelijk koop?

Omdat onze producten al zo scherp geprijsd zijn kunnen we alleen korting bieden bij grote afnames.

Hiervoor kunt U beter contact met ons over opnemen.

10. Waarom hebben de manden verschillende kleuren?

De handgemaakte manden van zeegras hebben afwijkende kleuren omdat het een natuur product is. Ze zijn geweven van zeegras stengels die uit de natuur komen, het is dus bijna onmogelijk om altijd dezelfde kleuren manden te krijgen.

11. Wat betekent ``Foto ter goedkeuring`` ?

Foto ter goedkeuring betekent dat er eerst een foto van het product wordt toegezonden voordat deze definitief af wordt gemaakt. Deze foto wordt het liefste verstuurd via Whatsapp, geeft u liever uw nummer niet, geen probleem, dan is het ook mogelijk via de mail.

Foto ontvangen? en door u goedgekeurd, dan maken wij hem af zodat deze zsm met de post mee kan.

12. Wat zijn de maten van de mand?

Maten van de manden zijn : 

  • +/- 22 cm H x 22 cm B voor mand S
  • +/- 25 cm H x 27 cm B voor mand M
  • +/- 30 cm H x 32 cm B voor mand L
  • +/- 35 cm H x 40 cm B voor mand XL
  • +/- 40 cm H x 47 cm B voor mand XXL
Veel Gestelde Vragen

Betalings informatie

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen met betrekking tot betalingsinformatie bij One4Us.eu. Als je vraag hier niet wordt beantwoord, neem dan gerust contact met ons op voor meer assistentie.

1. Welke betaalmethoden accepteren jullie?

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards (Visa, MasterCard, American Express), PayPal, iDEAL, en meer. Tijdens het afrekenen kun je de beschikbare betaalmethoden zien en degene kiezen die voor jou het handigst is.

2. Is mijn betaling veilig?

Ja, je betalingsgegevens zijn veilig bij ons. We nemen de beveiliging van gevoelige informatie serieus en gebruiken beveiligde, versleutelde verbindingen om je betalingsgegevens te beschermen.

3. Kan ik mijn bestelling op een later tijdstip betalen?

Bij het plaatsen van een bestelling wordt de betaling meestal direct verwerkt. We bieden op dit moment geen mogelijkheid voor betaling op een later tijdstip.

4. Krijg ik een factuur van mijn bestelling?

Ja, nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een orderbevestiging per e-mail. Deze orderbevestiging fungeert als je factuur en bevat alle details van je bestelling, inclusief het totaalbedrag.

5. Kan ik een bestelling annuleren nadat ik heb betaald?

Als je een bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen ons best doen om je verzoek te verwerken, maar houd er rekening mee dat bestellingen mogelijk niet geannuleerd kunnen worden als ze al zijn verwerkt of verzonden.

6. Ontvang ik een bevestiging van mijn betaling?

Ja, nadat je betaling is verwerkt, ontvang je een bevestiging van je betaling per e-mail. Deze bevestiging bevat informatie over je betaling en je bestelling.

7. Kan ik betalen met cadeaubonnen of kortingscodes?

Ja, tijdens het afrekenen kun je een cadeaubon- of kortingscode invoeren om van eventuele kortingen te profiteren. Zorg ervoor dat je de code correct invoert voordat je de betaling voltooit.

8. Hoe kan ik een betalingsprobleem oplossen?

Als je een betalingsprobleem ervaart of vragen hebt over een betaling, neem dan contact op met onze klantenservice. We staan klaar om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.