Zeegras manden

Zie je ze ook vaak staan, de mooie Rieten, Rotan, Katoenen en Zeegras manden?

Super mooi zijn de manden van natuurlijke materialen, ze geven een natuurlijke touch aan je interieur! Maar bij ons flitst dan ook vaak de vraag, waar kan ik ze voor gebruiken, herkenbaar? Lees dan nog even gezellig onze zeegras manden Blog af.

Naast dat de manden mooi van vormgeving en materiaal zijn en vaak in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, zijn manden ook nog eens heel praktisch.

Zeegras groeit op natuurlijke wijze in de kustgebieden van Zuidoost-Azië. Voor onze producten gebruiken we voornamelijk gecultiveerd zeegras uit gebieden die eerder door de zee zijn overstroomd waardoor ze ongeschikt zijn voor rijstteelt. Zeegras groeit goed in zoute gronden en helpt zelfs om de grond te reinigen.

Na de oogst wordt de plant in de zon gedroogd. De slijtvaste vezels zijn goed voor het weven of vlechten van producten in prachtige kleurvariaties, zoals manden en matten.

Waar kun je ze voor gebruiken:

Spiderman mand van zeegras
Animatie manden

Animatie manden :

Onze gepersonaliseerde animatie zeegras manden worden met veel liefde en aandacht gemaakt. De productietijd van een animatie mand is maximaal 3 dagen. One4Us heeft prachtige animatie manden in haar assortiment waarbij de naam van de kindjes op de mandjes wordt bevestigd. De animatie manden staan super op iedere kinderkamer maar zijn ook in de woonkamer een leuke aanvulling. Ook is de animatie mand een prachtig gepersonaliseerd en blijvend geboorte-/kraamcadeau. De animatie manden zijn namelijk ook erg leuk te gebruiken om leuke spulletjes voor de eerste dagen in te stoppen. De animatie manden passen in ieder interieur.  Leuk om te krijgen maar ook zeker om te geven.

Half gekleurde mand
Gekleurde zeegras manden

Gekleurde manden :

Deze gevlochten mand is met de hand gemaakt, waardoor elke mand uniek is. Je kiest zelf hoe je de mand wilt gebruiken, uitgevouwen met de handgrepen of met de rand omlaag, zodat de inhoud beter zichtbaar is. Als je je spullen opbergt in mandjes hou je overzicht en kan je makkelijker vinden wat je zoekt. Zeegras is een materiaal met natuurlijke kleurvariaties, die worden beïnvloed door waar en wanneer de plant groeit en door de weersomstandigheden op het moment dat de plant wordt geoogst.

Verlegen kraampakket 1
Kraam manden

Kraam manden :

Onze gepersonaliseerde kraam manden met naam worden met veel liefde en aandacht gemaakt. De productietijd van een kraam mand met naam is maximaal 3 dagen. One4Us heeft prachtige kraam manden in haar assortiment waarbij de naam van de kindjes op de mandjes wordt bevestigd. De kraam manden met naam staan super op iedere kinderkamer maar zijn ook in de woonkamer een leuke aanvulling. Ook is de kraam mand met naam een prachtig gepersonaliseerd en blijvend geboorte-/kraamcadeau. De kraam manden zijn namelijk ook erg leuk te gebruiken om leuke spulletjes voor de eerste dagen in te stoppen. De kraam manden passen in ieder interieur.  Leuk om te krijgen maar ook zeker om te geven.

Handgemaakte kerstmand van zeegras
Kerst manden

Kerst manden :

One 4 Us beschikt over een grote collectie zeegras manden en – decoratie. Zeegras, ook wel belly basket genoemd, is van een kwalitatief zeer goed materiaal. Het is 100% natuurlijk en heeft een warme uitstraling. En waarbij past deze warme uitstraling beter, dan bij kerst? De manden zijn uitermate geschikt voor het plaatsen van je kleine of grote kerstboom, zowel binnen als buiten.

Modern gepersonaliseerde mand met naam Large2
Naam manden

Naam manden :

Onze gepersonaliseerde zeegras manden met naam worden met veel liefde en aandacht gemaakt. De productietijd van een mand met naam is maximaal 3 dagen. One4Us heeft prachtige manden in haar assortiment waarbij de naam van de kindjes op de mandjes wordt bevestigd. De manden met naam staan super op iedere kinderkamer maar zijn ook in de woonkamer een leuke aanvulling. Ook is de mand met naam  een prachtig gepersonaliseerd en blijvend geboorte-/kraamcadeau. De manden zijn namelijk ook erg leuk te gebruiken als kraammanden om leuke spulletjes voor de eerste dagen in te stoppen. De manden passen in ieder interieur.  Leuk om te krijgen maar ook zeker om te geven.

Plant in een mand bloem
Natuurlijke zeegras manden

Natuurlijke manden :

Fantastisch om je mand in het voorjaar te vullen met mooie narcissen, tulpen, blauwe druifjes. Of je mooie grote kamerplant een “extra” touch te geven. Wat dacht je van de gezelligheid van de kleinere plant in een mand. Natuurlijke materialen brengen een fijne vibe in huis. Wij hebben allemaal rommel rondslingeren thuis. Met deze zeegras opbergmanden kun je jouw rommel opbergen en tegelijkertijd een natuurlijke sfeer in huis creëeren.

Olympische spelen mand van zeegras
Sport zeegras manden

Sport manden :

Handig en stijlvol voor op het toilet! Vergeet de toiletrolhouders waar je de toiletrollen omheen stopt. Stop ze in een mooie mand en je maakt ook van het kleinste kamertje een stijl- en sfeervolle plek. Een zeegras mand is een onmisbaar item in elke woning. Vooral een zeegras mand met deksel is geschikt om spullen in op te bergen, zoals speelgoed of magazines. Ook voor rondslingerend wasgoed is een zeegras mand erg handig.

Half gekleurde konijn mand
Slaap zacht zeegras manden

Slaap zacht manden :

Het weer laat het voor de kinderen weer toe om lekker lang buiten te spelen en voor de volwassenen is het heerlijk om met het warme weer een dagje aan de slag te gaan in de tuin. Het enige nadeel is dat je sneller en meer vieze kleding in het washok hebt liggen, maar als je deze in een mooie wasmand van zeegras stopt is dit ook geen probleem meer!

Twinkel twinkel mand
Salsa zeegras manden

Salsa manden :

Er zijn altijd wel tijdschriften, flodderboekjes, puzzelboekjes die wat rondslingeren in huis of net onhandig op tafel blijven liggen. Hoe leuk om hier een mooie mand voor in je kamer te zetten. Het ziet er opgeruimd uit in huis en de mooie manden geven je interieur een natuurlijke uitstraling!

Ursidae mand
Wildernis zeegras manden

Wildernis manden :

Heerlijk een wat grotere mand waar je makkelijk het speelgoed in kwijt kunt. Wat overblijft is jou gezellige knusse kamer zonder “val gevaar” over poppen, auto’s en lego blokjes. Pak je favoriete drankje erbij en geniet van je sfeervolle plekje.

Ook enthousiast geworden na het lezen van de gebruiksmogelijkheden van manden?!

Kijk eens naar de sfeervolle zeegras manden die verkrijgbaar zijn bij One4Us.

Wat zeggen klanten over onze zeegras manden :

Op Facebook en Instagram hebben we ook regelmatig een actie.

Om duidelijk te zien welke kleuren we gebruiken op onze zeegras manden kunt u hier door middel van foto’s zien wat de kleuren zijn.

Laat een reactie achter

Winkelwagen
Scroll naar top
Onafhankelijk geverifieerd
554 beoordelingen