Betaalmethoden

ideal

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop via de eigen bank kunt afrekenen. De betaling vindt plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor je veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

 

Betaalmethoden

paypal

PayPal is een online betaalsysteem, dat bij zijn oprichting oorspronkelijk bedoeld was voor betalingen tussen personal digital assistant’s. Het systeem fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. En een wachtwoord.

 

Betaalmethoden

applepay

Apple Pay is een mobiele betalingsdienst ontwikkeld door Apple Inc. waarmee gebruikers kunnen betalen met een geschikt Apple-apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart. Apple Pay vereist geen speciale eigen betaalautomaten, maar werkt op alle bestaande betaalterminals die contactloos betalen ondersteunen.

 

Betaalmethoden

eps

EPS (Electronic Payment Standard) is een online overdrachtssysteem dat de Oostenrijkse banken en de overheid samen hebben ontwikkeld. EPS biedt een eenvoudige en veilige procedure voor online betalingen voor miljoenen gebruikers in Oostenrijk.

 

Betaalmethoden

giropay

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL.

 

Betaalmethoden

creditcard1

Als u met een creditcard iets betaalt of bestelt, hoeft u het pas achteraf te betalen. Een creditcard werkt dus anders dan een reguliere bankpas of pinpas, omdat het bedrag niet direct van uw bankrekening wordt afgeschreven.

Zodra u betaalt met een creditcard gaat u tijdelijk een persoonlijke lening bij uw creditcarduitgever. Zij schieten het bedrag voor en aan het einde van de maand betaalt u het openstaande bedrag in één keer weer aan hen terug, zonder rente. Meestal werkt dit automatisch doordat de creditcard is gekoppeld aan uw IBAN-rekening.

De bestedingsruimte bij een creditcard wordt niet bepaald door het saldo op de bankrekening, maar door uw kredietwaardigheid. Daarvoor wordt gekeken naar uw inkomen en schulden.

 

Betaalmethoden

Przelewy24

Przelewy24 is de meest gebruikte betaalmethode in Polen waarbij 165 banken zijn aangesloten. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL, is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankiersomgeving van de consument. Daarbij kan de consument in zijn vertrouwde valuta, de Poolse złoty (PLN) afrekenen terwijl jij gewoon euro’s ontvangt. In Polen is de bankoverschrijving de meest populaire manier om online te betalen; 80% – 90% van de online betalingen wordt gedaan middels een bankoverschrijving.

 

Betaalmethoden

sofort

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

 

Betaalmethoden

bankcontant

Bankcontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

 

Betaalmethoden

inghomepay e1609256317288

Veilig online aankopen doen, zonder kredietkaart en zonder tijdverlies? Met Home’Pay betaalt u uw online aankopen via de beveiligde verbinding van Home’Bank … in amper 4 muisklikken en in alle veiligheid.

 

Betaalmethoden

kbccbc e1609256269961

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden.

 

Betaalmethoden

Belfius Direct Net

Belfius Direct Net is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Zo kunt u met een Belfius-rekening gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

 

Betaalmethoden

cropped logo nieuw
Betaalmethoden

Op Facebook en Instagram hebben we ook regelmatig een actie.

Neem ook eens een kijkje bij onze andere manden

Om duidelijk te zien welke kleuren we gebruiken kunt u hier door middel van foto’s zien wat de kleuren zijn.

Betaalmethoden

Geïnteresseerd? Bekijk deze gepersonaliseerde producten in onze webwinkel

Veel vatiaties en mogelijkheden.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Onafhankelijk geverifieerd
811 recensies