Hoe houd ik mijn sieraden mooi

Hoe houd ik mijn sieraden mooi

Je sieraden hebben ook onderhoud nodig

Wanneer je je sieradencollectie hebt uitgebreid met een nieuw style item, wil je natuurlik ook zo lang mogelijk kunnen pronken met je eyecatcher. Om je sieraad mooi te houden hebben we een paar tips voor je.

Allereerst bieden we je een aantal algemene tips waarmee je ál je sieraden netter kan houden!

Vaak vergeten mensen dat veel alledaagse activiteiten funest kunnen zijn voor hun sieraden. Wanneer je sieraden in contact komen met schoonmaakmiddelen, gezichts- en haarverzorgingsproducten, zweet, parfum, cosmetica en chemische stoffen kunnen ze al beschadigd raken of hun glans verliezen. Daarom is het aan te raden om je sieraden af te doen wanneer je in contact komt met deze producten, bijvoorbeeld tijdens het werk, sporten, schoonmaken en bij het zwemmen. Ook raden we je af om je sieraden te dragen tijdens het slapen en douchen.

Voorkomen is beter dan genezen! We weten het harde werkers, soms wil je gewoon even snel wat afmaken, maar het is zo’n kleine moeite om even je sieraden af te doen en het houdt ze zoveel langer mooi. Draag daarom je sieraden dus niet wanneer je intensief werk gaat verrichten, zo voorkom je onnodige krassen.

Voor de make-up en/of parfum liefhebbers: doe je sieraden pas om zodra je je make-up en haren hebt gedaan en een lekker luchtje op hebt. Zo komen je sieraden zo min mogelijk in contact met die vervelende producten die ze kunnen beschadigen.

Hoe houd ik mijn sieraden mooi

Hoe houd ik mijn sieraden mooi

Zilveren sieraden

Zilver is een veelgebruikt materiaal voor sieraden. Bij intensief dragen kan het sieraad zijn glans verliezen en zelfs groen of zwart uitslaan. Dit is een reactie op transpiratie, de zuurtegraad van je huid en wat je eet of drinkt. Dit kan dan ook per persoon verschillen, waar het sieraad bij de een zwart uitslaat kan het bij de ander mooi zilver blijven. Heeft jouw sieraad een groen of zwarte uitslag of is het al zijn glans verloren, no worries, dit is gemakkelijk schoon te maken. We hebben een poetsdoek speciaal voor het laten verdwijnen van de dofheid van je sieraad. Daarnaast hebben we ook nog een poetsdoek die zowel het vuil als de dofheid op je sieraad laat verdwijnen. Deze doekjes laten je sieraad weer stralen zoals nooit tevoren en je hoeft er niet eens voor de deur uit

Hoe houd ik mijn sieraden mooi

Hoe houd ik mijn sieraden mooi

Gouden sieraden

Ook goud wordt veel gebruikt voor sieraden. Het is een ontzettend stijlvol materiaal, dat enorm sterk is en niet verkleurd. Wel kunnen je gouden sieraden door bijvoorbeeld het vet op je huid op den duur hun glans verliezen, wat natuurlijk erg zonde is. Je kunt je doffe, gouden sieraden gemakkelijk weer laten stralen door middel van één van onze poetsdoeken die gemakkelijk kunnen worden meebesteld bij je aankoop.

Hoe houd ik mijn sieraden mooi

Hoe houd ik mijn sieraden mooi

Plated sieraden

Plated sieraden zijn gemaakt van metaal met een laagje zilver of goud erover, omdat een laagje natuurlijk wat kwetsbaarder is dan wanneer het sieraad volledig van goud of zilver is, is het verstandig om voorzichtig met deze items om te gaan, je wilt ze natuurlijk niet beschadigen. Wanneer je sieraden dof zijn geworden kun je deze het beste op poetsen met onze poetsdoek die je kan bestellen bij je aankoop. Voorzichtig met het doekje over je sieraden heen wrijven en voilà, zo goed als nieuw.

Hoe houd ik mijn sieraden mooi

Hoe houd ik mijn sieraden mooi

Diamanten en stenen

Door vet van je huid, olie en zeep kunnen je diamanten en andere stenen hun glans verliezen. Om ze weer te laten glanzen kun je ze het beste in een lauwwarm bakje met milde zeep onderdompelen. Poets vervolgens met een nieuwe tandenborstel zachtjes het vuil van de steen af, spoel je sieraad af en dep hem voorzichtig droog. Indien je een goud of zilveren sieraad hebt met een steen dan kun je er ook voor kiezen om de zilver- en goudpoets te gebruiken.

Hoe houd ik mijn sieraden mooi

Hoe houd ik mijn sieraden mooi
cropped logo nieuw
Hoe houd ik mijn sieraden mooi

Op Facebook en Instagram hebben we ook regelmatig een actie.

Neem ook eens een kijkje bij onze andere manden

Om duidelijk te zien welke kleuren we gebruiken kunt u hier door middel van foto’s zien wat de kleuren zijn.

Hoe houd ik mijn sieraden mooi

Geïnteresseerd? Bekijk deze gekleurde naam hoepel in onze webwinkel

Veel vatiaties en mogelijkheden.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Onafhankelijk geverifieerd
811 recensies