Zo werkt het

Wil je de kersverse ouders blij maken met een originele kraammand of babycadeau?

Bij One 4 Us begrijpen we dat het verwelkomen van een nieuw leven een bijzondere gelegenheid is. Daarom bieden we je de mogelijkheid om unieke en persoonlijke kraammanden samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor kersverse ouders of van plan bent om je zwangere vriendin te verrassen tijdens haar babyshower, we hebben de oplossing voor je. Hier is hoe het werkt!

Kies Je Eigen Cadeau-avontuur

Naast onze standaard kraammanden en losse accessoires, geven we je volledige vrijheid om een kraammand met naam naar eigen wens samen te stellen. In ons assortiment vind je een scala aan originele en gevarieerde cadeautjes. Op deze manier kun je rekening houden met de wensen en de smaak van de ouders en het cadeau zo uniek en speciaal maken als je zelf wilt. Als je niet precies vindt wat je zoekt, aarzel dan niet om ons om hulp te vragen. We staan klaar om je te assisteren bij het creëren van het perfecte geschenk.

Traditiegetrouwe Kraammanden met een Twist

Traditiegetrouw bevatten onze kraammanden met naam 8 à 10 originele cadeautjes. Het idee hierachter is dat kersverse ouders elke kraamdag een cadeautje kunnen openen, wat de kraamperiode extra bijzonder maakt. Maar uiteindelijk bepaal je zelf hoe jouw kraammand eruit zal zien. Met een paar andere cadeautjes uit onze shop kun je al een prachtige kraammand met naam samenstellen. En als je ervoor kiest om de kraammand thuis af te maken, is dat ook mogelijk. We bieden zelfs folie om de kraammand thuis te verpakken voor een extra feestelijke touch.

Hoe Het Werkt

Het samenstellen van een kraammand met naam is eenvoudig en leuk:

  1. Kies het mand met naam product.
  2. Selecteer de kleur van de naam.
  3. Voeg eventuele pompons toe in de gewenste kleuren.
  4. Plaats dit product in je winkelwagentje.
  5. Ga naar het menu Accessoires en voeg andere producten toe die je wilt opnemen in de kraammand.
  6. Laat ons in de extra opmerkingen weten dat je een gevulde kraammand wilt.
  7. Klik op ‘Doorgaan naar afrekenen’ en voltooi je bestelling.

Zodra we je bestelling ontvangen, zullen we de kraammand met naam mooi opmaken en verzenden!

We begrijpen dat de details belangrijk zijn, dus voel je vrij om eventuele speciale verzoeken of wensen in het opmerkingenveld bij het afronden van je bestelling te vermelden. We willen dat je kraammand perfect is.

Meer Dan Kraammanden

Onze producten zijn niet alleen beschikbaar als kraammanden. Bijna alle items zijn ook los verkrijgbaar, zodat we ook hiermee een mooi gepersonaliseerd pakketje voor je kunnen samenstellen.

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het samenstellen van je kraammand? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je cadeau perfect is voor de speciale gelegenheid.

Bij One 4 Us draait het allemaal om het creëren van blijvende herinneringen. Laten we samen iets prachtigs maken!

Product was successfully added to your cart!