Over One 4 Us

“DE KWALITEIT VERHOGEN IS HARD WERKEN, ELKE DAG”

Over One 4 Us​

Wat begon als een droom maar uitgroeide tot een succesvolle onderneming.

Even voorstellen…

Mijn naam is Nicole en ik ben 33 jaar. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Drunen. Persoonlijke dingen maken en knutselen met mijn kinderen is echt mijn hobby. En hoe leuk is het om van je hobby je werk te maken?! Vaak is het erg lastig om iets te vinden wat écht bij iemand past en dus écht persoonlijk is. Hier ben ik over na gaan denken en van daaruit is One 4 Us ontstaan.

Leuke cadeau’s voor bijvoorbeeld een kraamvisite, een doop, communie, of een verjaardag.

Kijkt u rustig rond op onze website en kom zeker nog eens terug! Dit alles is nog maar het begin. Er worden namelijk steeds meer ideeën uitgewerkt.

Over One 4 Us

cropped logo nieuw
over one 4 us

Op Facebook en Instagram hebben we ook regelmatig een actie.

Neem ook eens een kijkje bij onze andere manden

Om duidelijk te zien welke kleuren we gebruiken kunt u hier door middel van foto’s zien wat de kleuren zijn.

Over One 4 Us

 

Geïnteresseerd? Bekijk deze armband in onze webwinkel

Veel vatiaties en mogelijkheden.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Onafhankelijk geverifieerd
811 recensies